Κάλεσμα Στήριξης της Αντιφασιστικής Πορείας στο Κερατσίνι στις 18/9

10 χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση τάγματος εφόδου της Χ.Α στον αντιφασίστα Παύλο Φύσσα, βλέπουμε πως οι φασίστες προσπαθούν να ξαναβγούν από τις τρύπες τους. Είτε εντός, είτε εκτός των σχολών, τα νεοναζί σκουπίδια προσπαθούν με διάφορους τρόπους να επανεμφανιστούν στη κοινωνία. Με σπρέι και συνθήματα στους τοίχους στην αρχή, μέσω της παρουσίας τους στα συλλαλητήρια κατά του εμβολιασμού και των ταυτοτήτων, με σκοπό την εδραίωση της παρουσίας τους, έχουμε δει ακόμη και επίθεση σε αντιφασίστες.

Παράλληλα, η ακροδεξιά στην κοινωνία φαίνεται πως έχει κερδίσει έδαφος, όπως φαίνεται και από τους νέους συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί εντός του κοινοβουλίου. Με τη πλειοψηφία των βουλευτών, των ειδικών εντεταλμένων για τις ζωές μας, να ανήκουν ακόμη και σε νεοναζιστικά κόμματα, βλέπουμε πώς το Κράτος αποτελεί στήριγμα για τους φασίστες.

Ως αντιφασίστες/-τριες οφείλουμε να υπενθυμίζουμε διαρκώς στους νεοναζί πως η οποιαδήποτε κίνησή τους για να βγουν από τις τρύπες τους θα απαντάται δυναμικά, και πως δε θα τους αφήσουμε να σηκώσουν κεφάλι, είτε εντός, είτε εκτός των σχολών.

Γι’ αυτούς τους λόγους στηρίζουμε την αντιφασιστική πορεία στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, στις 18/9 17:30.

ΟΥΤΕ ΜΕ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ – Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *